Prajitura cu cafea este o reteta delicioasa si foarte gustoasa. Gasiti aceasta reteta de prajitura pe culinar.ro, alaturi de alte retete de dulciuri.
Se bat albusurile spuma, pentru blat, apoi se adauga treptat zaharul, galbenusurile, nucile, faina si praful de copt. Se coace compozitia intr-o tvaa unsa cu margarina si tapetata cu faina. Se lasa blatul la racit si se taie apoi in doua. Pentru crema se freaca galbenusurile cu zaharul si cafeaua, la bain-marie, pana se ingroasa. Se lasa crema la racit putin, apoi se adauga margarina si se omogenizeaza. Se pune crema in strat uniform intre cele doua foi.
Prajitura se serveste pudrata cu zahar praf.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura cu visine
Pasca cu ciocolata
Pasca cu smantana
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii