Galbenusurile se freaca spuma cu o treime din zahar si cu zahar vanilat. Albusurile se bat spuma tare cu restul de zahar, se adauga galbenusurile, se
Galbenusurile se freaca spuma cu o treime din zahar si cu zahar vanilat. Albusurile se bat spuma tare cu restul de zahar, se adauga galbenusurile, se cerne faina si se amesteca bine pentru a obtine o compozitie omogena. Aceasta se pune (se unge fiind cu zahar)in tava de copt si se coace la160°C. Praful de budinca se amesteca cu zahar si lapte, se prepara budinca in care se taie caisele. Compozitia se toarna pe blatul racit.
Se pune la frigider sa se intareasca crema. Se prepara frisca din pachet cu lapte, se acopera crema, se ornrreza cu caise felii.
Alte retete de prajituri
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii