Prajitura cu caise

Galbenusurile se freaca spuma cu o treime din zahar si cu zahar vanilat. Albusurile se bat spuma tare cu restul de zahar, se adauga galbenusurile, se

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru aluat
  • 3 oua
  • 90 g zahar tos
  • 90 g faina
  • Pentru crema
  • 4 linguri zahar tos
  • 1 pachet praf de budinca de vanilie
  • Pentru ornare:
  • 1 pachet de praf de frisca
  • 150 ml lapte
  • 60 g gem de caise

Mod de preparare

Galbenusurile se freaca spuma cu o treime din zahar si cu zahar vanilat. Albusurile se bat spuma tare cu restul de zahar, se adauga galbenusurile, se cerne faina si se amesteca bine pentru a obtine o compozitie omogena. Aceasta se pune (se unge fiind cu zahar)in tava de copt si se coace la160°C. Praful de budinca se amesteca cu zahar si lapte, se prepara budinca in care se taie caisele. Compozitia se toarna pe blatul racit.

Se pune la frigider sa se intareasca crema. Se prepara frisca din pachet cu lapte, se acopera crema, se ornrreza cu caise felii.
Alte retete de prajituri

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori