Prajitura cu caise

Delicioasa si usor de facut!

Portii
15
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
redusa
Prajitura cu caise

Ingrediente

  • 140 g unt
  • 140 g branza pufoasa cu smantana Delaco
  • 150 g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat (8 g/plic)
  • 2 oua
  • 150 g faina
  • 1 plic de praf de copt (10 g)
  • 8 caise mari + 2 linguri zahar
  • Dimensiuni tava: 21/31 cm

Mod de preparare

Intr-un castron se pun untul, branza, zaharul, zaharul vanilat si ouale si se mixeaza. Se adauga faina si praful de copt si se omogenizeaza. Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt.

Se spala caisele, se taie pe jumatate, li se scot samburii si se asaza in tava cu partea in care a fost samburele in sus. Se presara zahar peste ele. Se introduce tava la cuptor pana cand prajitura este frumos rumenita.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori