Se amesteca untul cu zaharul cu ajutorul mixerului, se pun ouale pe rind, un zahar vanilat, laptele si apoi faina amestecata cu praful de copt. Se toa
Se amesteca untul cu zaharul cu ajutorul mixerului, se pun ouale pe rind, un zahar vanilat, laptele si apoi faina amestecata cu praful de copt. Se toarna compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si se pun deasupra caisele jumatati si ornamentul. Pentru ornament se amesteca untul foarte rece cu zaharul si cu faina. Se presara pe prajitura. Se coace la foc potrivit 45-50 min.
Se serveste rece, taita in patrate potrivite
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaTrebuie sa recunosc ca in viata mea nu am mai mancat o mancare de fasole atat de buna! Ii multumesc lui Padre...
Fasole scazuta cu usturoiPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii