Se amesteca untul cu zaharul cu ajutorul mixerului, se pun ouale pe rind, un zahar vanilat, laptele si apoi faina amestecata cu praful de copt. Se toa
Se amesteca untul cu zaharul cu ajutorul mixerului, se pun ouale pe rind, un zahar vanilat, laptele si apoi faina amestecata cu praful de copt. Se toarna compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si se pun deasupra caisele jumatati si ornamentul. Pentru ornament se amesteca untul foarte rece cu zaharul si cu faina. Se presara pe prajitura. Se coace la foc potrivit 45-50 min.
Se serveste rece, taita in patrate potrivite
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii