Prajitura cu caise

Zaharul se freaca cu margarina, se adauga galbenusurile , smantana , faina , praful de copt. Albusurile batute spuma se incorporeaza usor prin impach

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 350 gr. faina
  • 1 praf de copt
  • 250 gr. margarina
  • 200 gr. zahar
  • 5 oua
  • 150 gr. smantana
  • zahar pudra . 2kg.caise

Mod de preparare

Zaharul se freaca cu margarina, se adauga galbenusurile , smantana , faina , praful de copt. Albusurile batute spuma se incorporeaza usor prin impachetare.

Tava 30*24 se unge cu margarina si infaineaza. Aluatul se toarna in tava si se acopera cu jumatati de caise asezate cu partea concava in sus. Se coace 45 min. sau pana ce controlat cu o scobitoare aluatul este copt. Se taie rece.

( dar e foarte buna si calduta)
Se taie in forma de patrat si pudreaza cu zahar aromat cu vanilie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori