1) Zaharul se freaca cu margarina , se adauga galbenusurile, vanilia, smantana , faina amestecata cu praful de copt. 2)Albusurile batute spuma se inc
1) Zaharul se freaca cu margarina , se adauga galbenusurile, vanilia, smantana , faina amestecata cu praful de copt.
2)Albusurile batute spuma se incorporeaza usor.
Tava unsa si infainata.
Aluatul se toarna in tava si se acopera cu feliute de caise.
Se coace in cuptorul preincalzit.
Pofta buna!
Reteta Prajitura cu caise propusa de Neta pe forum culinar.ro
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii