Prajitura cu caise si scortisoara se prepara rapid si este delicioasa. In loc de caise puteti folosi orice fruct pentru aceasta reteta de prajitura.
Intr-o cana se pun ouale ,uleiul si se completeaza cu lapte .
Taoate acestea se golesc intr-un vas, peste care se adauga zaharul , coaja de lamaie , si praful de copt se mixeaza pana se topeste zaharul apoi se adauga faina .
Intr-o tava tapetata se pune aceasta compozitie si deasupra se asaza caisele taiate p jumatate, se pe presara scortisoara ( dupa plac). se lasa la cuptotr 45-50 min.(depinde de aragazul fiecareia). Aceasta reteta se poate face cu toate fructele !
Prajitura cu caise si scortisoara se serveste dupa ce s-a racit.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii