Se bat foarte bine cele 6 albuse dupa care se adauga zaharul si se bate in continuare foarte bine, se adauga galbenusurilese amesteca cu telul, se ada
Se bat foarte bine cele 6 albuse dupa care se adauga zaharul si se bate in continuare foarte bine, se adauga galbenusurilese amesteca cu telul, se adauga uleiul treptat care a fost masurat si pregatit separat (ca si celelalte ingrendiente)se amesteca cu telul,laptele se adauga si el treptat si se amesteca tot cu telul la sfirsit se adauga faina; lingura pentru toate cantitatile trebuie sa fie mare, lingura de faina trebuie sa fie plina cu virf.
Tava se tapeteaza cu ulei si faina sau se pune folie de aluminiu. Se toarna mai mult de jumatate de cantitate de aluat in tava si se pun fructele curatate de simburi daca au, peste ele se presara grisul se pune compozitia care a mai ramas si se intinde cu lingura.
Se da la cuptor incins bine dar la introducerea tavi se da la incet de tot,trebuie sa se coaca incet pentru ca va creste foarte mult si sa nu ramina cruda la mijloc din cauza fructelor.
Un desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniCand vine primavara trebuie sa incerci macar o data acest preparat de sezon plin de vitamine: mancarea de urzici cu mamaliga,...
Mancare de urzici cu mamaligaPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaUn aperitiv rapid plin de vitamine
Cosulete aperitiv cu salata de telina si tonUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniN-ai spune ca se poate face pandispan cu cirese, fara cirese, doar cu rahat. Urmareste reteta pas cu pas si invata cum sa...
Pandispan cu rahatAluatul este un aluat de tarta, dar fara oua : o cana de apa, 150 g margarina, o lingurita de sare, o lingura de praf de...
Tarta de post cu ciuperciAproape ca este de necrezut cum din cateva ingrediente simple putem sa obtinem preparate delicioase. Gata in mai putin de 30...
Supa Crema de Spanac - de post, pregatita cu blenderul OsterIncearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasaPrajitura cu crema de lamaie este o combinatie rafinata intre prospețimea citricelor și dulceața delicată a cremei...
Prajitura cu crema de lamaie - dulce-acrisoara
Comentarii