Se bat albusurile spuma cu un virf de cutit de sare, pina se ingroasa, apoi se adauga zaharul si galbenusurile, batindu-se in continuare. La urma se a
Se bat albusurile spuma cu un virf de cutit de sare, pina se ingroasa, apoi se adauga zaharul si galbenusurile, batindu-se in continuare. La urma se adauga amidonul sub forma de ploaie. Se coace in tava unsa si tapetata. Dupa racire se taie in 2 din grosime.
Crema: se freaca untul spuma cu zaharul si se adauga capsunele sau fragutele intregi amestecindu-se usor. Aceasta compozitie se pune intre foile pandispanului. Deasupra se presara zahar pudra
Se consuma rece
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii