Se face un piscot din 5-10 oua. Dupa ce s-a racit se unge deasupra cu gem si se acopera cu capsuni taiate in doua. Deasupra se pune spuma preparata di
Se face un piscot din 5-10 oua. Dupa ce s-a racit se unge deasupra cu gem si se acopera cu capsuni taiate in doua. Deasupra se pune spuma preparata din 4 albusuri de ou si 15 dg zahar.
Se pune la cuptor la foc foarte mic pentru a se mai usca putin.
Alte retete prajituri recomandate
Prajitura cu caise
Prajitura cu visine
Tarta cu visine

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii