O prajitura de sezon foarte buna si aromata. 'Ziua Internationala a Deliciilor la Cuptor'
Capsunile se spala, se curata de codite si se lasa sa se scurga de apa. Faina, praful de copt si sarea se amesteca impreuna. Se lasa deoparte. Separat se mixeaza untul moale, zaharul si iaurtul pana se obtine o crema omogena. Se pune oul mixand la viteza mica, apoi se adauga zaharul vanilat si laptele. Se pun apoi ingredinetele uscate, amestecand usor. Se toarna compozitia intr-o tava unsa bine cu unt. Se taie capsunile in doua, sau chiar in patru daca sunt mai mari si se aseaza peste blat, una langa alta. Se da tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru cca 40 minute (se face testul cu scobitoarea). Se scoate din cuptor, se lasa sa se raceasca apoi se pudreaza cu zahar pudra. Se portioneaza si se serveste. Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii