Framanta ingredientele pentru aluat si imparte-l in doua. Intinde o foaie si aseaz-o intr-o tava. Amesteca ingredientele pentru umplutura si pune-o pe
Framanta ingredientele pentru aluat si imparte-l in doua. Intinde o foaie si aseaz-o intr-o tava. Amesteca ingredientele pentru umplutura si pune-o peste aluat. Intinde si a doua foaie si pune-o in tava. Aseaza prajitura in cuptorul incins si coace-o la temperatura medie. Rade ciocolata deasupra.
Alte prajituri simple recomandate
Prajitura cu prune
Prajitura cu visine
Prajitura caise

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii