Untul se freaca cu cele doua feluri de zahar pana se face spuma. Se cerne faina, praful de copt, sarea si pudra de cacao apoi se framanta temeinic. Se
Untul se freaca cu cele doua feluri de zahar pana se face spuma. Se cerne faina, praful de copt, sarea si pudra de cacao apoi se framanta temeinic. Se adauga ciocolata. O placa de copt (sau folie de aluminiu) se unge cu unt si aluatul se imparte cu o lingurita pe intreaga suprafata lasand distanta intre gramajoare pentru ca aluatul va creste. Se coc 5 – 10 minute in cuptorul incalzit dinainte la 190°C. SE scot si se lasa la racit.
Alte retete prajituri recomandate
Prajitura cu caise
Tarta cu visine
Prajitura cu visine
Nu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciGustoasa, hranitoare, simplu si rapid de facut: supa crema de dovleac. Ideala pentru serile rece de iarna, pentru o cina usoara.
Supa crema de dovleacChia este plina de vitamine si minerale, ajuta la reglarea greutatii, la controlarea poftei de dulce si lupta impotriva...
Budinca de chia cu fructeRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumb• taie rosiile cuburi mai mari• adauga-le in blenderul performant Oster Versa impreuna cu apa si busuiocul
Supa crema de rosii cu busuiocUn aperitiv deosebit, foarte gustos si usor de facut. O sa va surprindeti familia si musafirii intr-un mod placut cu acest...
Ardei umpluti cu branza
Comentarii