Desparte galbenusurile de albusuri. Bate spuma tare albusurile si pune spuma la frigider. Amesteca bine galbenusurile cu zahar, iar apoi cu margarina
Desparte galbenusurile de albusuri. Bate spuma tare albusurile si pune spuma la frigider. Amesteca bine galbenusurile cu zahar, iar apoi cu margarina. Adauga migdale macinate, pesmet inmuiat in rom, coaja de portocala si ciocolata topita sau taiata bucatele. Amesteca ingredientele si adauga cu grija albusurile. Toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si coace-o in cuptorul incins. Cand s-a racit taie dreptunghiuri si presara cu zahar pudra. Poti topi ciocolata, dar lasa si cateva bucatele.
Alte dulciuri recomandate:
Prajitura cu mere
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii