O reteta de prajitura cu ciocolata si fructe minunata, combinatia dintre fructe si ciocolata fiind una reusita. Blatul cu ciocolata amaruie, crema de ciocolata si fructele se combina perfect.
Blatul :
- margarina o amestecam cu ciocolata si punem pe foc la baie de aburi. Cand s-a topit adaugam cacaoa si amestecam, dupa care lasam la racit.
Mixam albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam zaharul si mixam pana devine o spuma lucioasa. Adaugam galbenusurile amestecand bine dupa fiecare, adaugam faina amestecata cu praful de copt si esenta si omogenizam.
Turnam compozitia in tava si dam la cuptor la foc mic spre mediu pana trece testul cu scobitoarea. Lasam sa se raceasca foarte bine dupa care il vom taia in 2.
Crema:
- pregatim budinca conform instructiunilor de pe plic (eu am redus cantitatea de lapte si am adaugat putin unt)
Asamblare:
- peste prima foaie de blat insiropata cu sirop natural de mure din camara Bunatati din Natura, adaugam crema, foaia deasupra.
Topim jumatate de ciocolata si turnam peste blat si decoram.
Deasupra am adaugat caise, visine si ciocolata data prin razataore.
Prajitura cu ciocolata se serveste dupa ce a stat putin sa se aseze.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii