O reteta de prajitura cu ciocolata si fructe minunata, combinatia dintre fructe si ciocolata fiind una reusita. Blatul cu ciocolata amaruie, crema de ciocolata si fructele se combina perfect.
Blatul :
- margarina o amestecam cu ciocolata si punem pe foc la baie de aburi. Cand s-a topit adaugam cacaoa si amestecam, dupa care lasam la racit.
Mixam albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam zaharul si mixam pana devine o spuma lucioasa. Adaugam galbenusurile amestecand bine dupa fiecare, adaugam faina amestecata cu praful de copt si esenta si omogenizam.
Turnam compozitia in tava si dam la cuptor la foc mic spre mediu pana trece testul cu scobitoarea. Lasam sa se raceasca foarte bine dupa care il vom taia in 2.
Crema:
- pregatim budinca conform instructiunilor de pe plic (eu am redus cantitatea de lapte si am adaugat putin unt)
Asamblare:
- peste prima foaie de blat insiropata cu sirop natural de mure din camara Bunatati din Natura, adaugam crema, foaia deasupra.
Topim jumatate de ciocolata si turnam peste blat si decoram.
Deasupra am adaugat caise, visine si ciocolata data prin razataore.
Prajitura cu ciocolata se serveste dupa ce a stat putin sa se aseze.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii