Intr-un bol amestecam cele 2 feluri de faina cu cacaua. Intr-o craticioara punem la foc mic ciocolata, zaharul, apa, uleiul si untul cand au format o
Intr-un bol amestecam cele 2 feluri de faina cu cacaua.
Intr-o craticioara punem la foc mic ciocolata, zaharul, apa, uleiul si untul
cand au format o pasta (s-au topit toate ingredientele) adaugam peste faina.
Amestecam bine. adaugam apoi cele 4 oua, turnam aluatul intr-o tava unsa si dam la cuptor (incalzit la 160C / 325 F ) timp de 25-30 minute
scoatem prajitura din tava si o lasam la racit (poate fi data si la frigider intr-un vas inchis bine).
Cand s-a racit o taiem patratele, dreptunghiuri, cercuri dupa pofta inimii - daca prajitura nu-i rece v-a lasa firimituri.
Topping: adaugam smantana peste ciocolata si topim
Cand ciocolata s-a topit, luam o prajitura, ii facem baie in ciocolata si-o punem la uscat. Am mai topit apoi putina ciocolata alba si am ornat.
Pofta buna!
Reteta Prajitura cu ciocolata a fost propusa de Rroxana. pe forum culinar.ro
Alte retete cu ciocolata gasiti aici:
Prajitura cu mere si fulgi de ciocolata,
Negresa cu nuci,
Negrese apetisante
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii