Prajitura cu ciocolata si cafea este foarte delicios si se recomanda tuturor carora le place sa combine diferite tipuri de ciocolata cu cafea pentru a avea ca rezultat un desert senzational.
Prajitura cu ciocolata si cafea este foarte delicios si se recomanda tuturor carora le place sa combine diferite tipuri de ciocolata cu cafea pentru a avea ca rezultat un desert senzational.
Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se freaca spuma cu zaharul, se pune cafeaua si 6 lg de apa calduta (treptat nu toata de-odata) Albusurile se bat spuma cu putina sare apoi se incorporeaza in galbenusuri, alternativ cu faiana amestecata cu 25 gr cacao si praful de copt. Se unge o tava, se toarna aluatul si se da la copt pentru 30-40 de minute Dupa ce s-a racit, se taie blatul in doua si se insiropeaza cu laptele rece amestecata cu esenta de rom.
Crema pentru prajitura cu ciocolata si cafea se prepara in felul urmator: se freaca margarina moale cu Finetti, se adauga restul de cacao si o esenta de rom. Se intinde crema intre blaturi apoi se orneaza cu frisca batuta si cacao.
Aceasta prajitura cu crema se serveste dupa ce a fost tinuta la frigider 2-3 ore
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii