Prajitura cu ciocolata si cafea este foarte delicios si se recomanda tuturor carora le place sa combine diferite tipuri de ciocolata cu cafea pentru a avea ca rezultat un desert senzational.
Prajitura cu ciocolata si cafea este foarte delicios si se recomanda tuturor carora le place sa combine diferite tipuri de ciocolata cu cafea pentru a avea ca rezultat un desert senzational.
Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se freaca spuma cu zaharul, se pune cafeaua si 6 lg de apa calduta (treptat nu toata de-odata) Albusurile se bat spuma cu putina sare apoi se incorporeaza in galbenusuri, alternativ cu faiana amestecata cu 25 gr cacao si praful de copt. Se unge o tava, se toarna aluatul si se da la copt pentru 30-40 de minute Dupa ce s-a racit, se taie blatul in doua si se insiropeaza cu laptele rece amestecata cu esenta de rom.
Crema pentru prajitura cu ciocolata si cafea se prepara in felul urmator: se freaca margarina moale cu Finetti, se adauga restul de cacao si o esenta de rom. Se intinde crema intre blaturi apoi se orneaza cu frisca batuta si cacao.
Aceasta prajitura cu crema se serveste dupa ce a fost tinuta la frigider 2-3 ore
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii