Untul se bate bine impreuna cu zaharul si zaharul vanilat dupa care se adauga ouale una cate una. Se adauga apoi faina, praful de copt, cafeaua, alu
Untul se bate bine impreuna cu zaharul si zaharul vanilat dupa care se adauga ouale una cate una. Se adauga apoi faina, praful de copt, cafeaua, alunele si se amesteca bine. La sfarsit se adauga cubuletele de ciocolata si se amesteca repede. Aluatul se intinde intr-o tava tapetata cu unt si se coace la foc potrivit la temperatura de 180-200 de grade Celsius timp de 20-25 de minute pana se rumeneste. Se amesteca zaharul pudra cu cafeau si lichiorul de cafea. Dupa ce s-a copt si s-a racit se toarna peste prajitura. Se obtin aproximativ 20 de bucati.
Alte retete simple recomandate:
Dulceata de mure
Dulceata de smochine

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii