O prajitura de sezon delicioasa. Retete dietetice
Se spala ciresele si se curata de samburi. Se lasa deoparte. Ouale se bat usor cu sarea, apoi se adauga zaharul si zaharul vanilat si se mixeaza pana isi dubleaza volumul. Se toarna uleiul in fir subtire in timp ce se mixeaza, apoi se adauga iaurtul. Se omogenizeaza. Faina se amesteca cu praful de copt, apoi se adauga peste oua. Se incorporeaza bine, apoi se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt cu dimensiunea de 23 x 33 cm. Deasupra se asaza ciresele si se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade C, pentru cca 35-40 de minute. Se face testul cu scobitoarea. Dupa ce se raceste, se pudreaza cu zahar pudra, se taie bucati si se seveste. Pofta buna!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii