Se pregateste blatul obisnuit, se coace la foc mic. Cand se raceste se taia in doua. Crema: laptele, faina si zaharul se fierb la foc mic, amestecand
Se pregateste blatul obisnuit, se coace la foc mic. Cand se raceste se taia in doua.
Crema: laptele, faina si zaharul se fierb la foc mic, amestecandu-se continuu, dupa care se pune margarina si esenta de vanilie.
Crantul: se caramelizeaza zaharul, se adauga nuca si se rastoarna pe un fund de lemn ud. Dupa racire se marunteste.
Se asambleaza: o parte din blat-crema-blat-crema-crant.
Se taie patrate sau romburi dupa preferinta.
Inainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieSarmalele fierte in oala de lut au un gust deosebit si cu siguranta sunt preferatele tuturor.
Sarmale fierte in oala de lutPizza cu sparanghel este o reteta simpla care se face foarte rapid si este foarte gustoasa!
Pizza cu sparanghelNegresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...
Negresa cu nuci si sos de cafeaBudinca de malai cu branza de vaci este o prajitura delicioasa si sanatoasa cu branza, potrivita pentru copii. Se prepara...
Budinca de malai cu branza de vaciSe bat ouale cu zaharul, pana can acesta se topeste de tot. Adaugam uleiul putin cate putin, iaurtul, sucul si coaja de...
Briose cu cacaoTortul Dimplomat are avantajul de a fi o reteta de tort foarte versatila. Se prepara foarte usor si poate fi facut cu...
Tort Diplomat a la Adriana• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacReteta de covrigi turcesti cu susan- Simit. Covrigi turcesti cu susan - Simit reteta simpla si usor de preparat. Reteta de...
Covrigi turcesti cu susan - Simit
Comentarii