Se pregateste blatul obisnuit, se coace la foc mic. Cand se raceste se taia in doua. Crema: laptele, faina si zaharul se fierb la foc mic, amestecand
Se pregateste blatul obisnuit, se coace la foc mic. Cand se raceste se taia in doua.
Crema: laptele, faina si zaharul se fierb la foc mic, amestecandu-se continuu, dupa care se pune margarina si esenta de vanilie.
Crantul: se caramelizeaza zaharul, se adauga nuca si se rastoarna pe un fund de lemn ud. Dupa racire se marunteste.
Se asambleaza: o parte din blat-crema-blat-crema-crant.
Se taie patrate sau romburi dupa preferinta.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii