Prajitura cu crema este o reteta deosebita si foarte simpla. Pentru a prepara reteta de prajtura cu crema, sunt necesare urmatoarele ingrediente: oua, faina, cacao, zahar, praf de copt, albusuri, galbenusuri, margarina, esenta de rom.
Aceasta prajitura cu crema de oua este un pic complexa dar delicioas. Se separa albusurile de galbenus si se bat cu mixerul pana se intaresc. Se adauga zaharul si galbenusurile. Se pune si faina amestecata cu praful de copt si cacaoa. Apoi se rastoarna compozitia intr-o tava si se pune la cuptor. Se separa alte 5 oua.
Albusurile se bat cu mixerul si se adauga 300 g zahar treptat, pana se intaresc. Cand blatul prajiturii este pe jumatate copt, se scoate tava din cuptor si se adauga albusurile peste blat, dupa care tava este introdusa din nou la cuptor. Cand s-a intarit bezeaua, se scoate tava si se lasa la racit.
Cele 5 galbenusuri se amesteca cu un pachet de margarina, apoi se adauga 200 g zahar pudra, 2 linguri de cacao si esenta de rom
Dupa ce blatul cu bezea s-a racit, se aseaza crema peste bezea si se rade ciocolata.
Alte retete recomandate:
Prajitura cu branza de vaci
Prajitura cu capsuni
Tiramisu
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDaca va place supa de rosii, eu zic ca este momentul sa profitati de ea. Acum gasiti pe piata cele mai gustoase si parfumate...
Supa de rosii cu galuste, de postDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii