Foi: se bat 5 albuse cu 5 linguri de zahar, se adauga 5 galbenuse, 5 liguri de faina, 2 linguri cacao un praf de copt. Se coc 2 blaturi in tava unsa s
Foi: se bat 5 albuse cu 5 linguri de zahar, se adauga 5 galbenuse, 5 liguri de faina, 2 linguri cacao un praf de copt. Se coc 2 blaturi in tava unsa si tapetata.
Blat: 7 albuse se bat cu 12 lg de zahar si 3 linguri de faina. Se coace in tava unsa si tapetata.
Crema: 7 galbenuse, 1 cana de zahar, 50 ml lapte se fierb pe abur pana se ingroasa. Rece se amesteca cu un pachet de unt, si doua banane frecate spuma. Se pune o foaie, crema, blat, crema, foaie, glazura de ciocolata.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaTrebuie sa recunosc ca in viata mea nu am mai mancat o mancare de fasole atat de buna! Ii multumesc lui Padre...
Fasole scazuta cu usturoiPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii