Prajitura cu crema de banane

Foi: se bat 5 albuse cu 5 linguri de zahar, se adauga 5 galbenuse, 5 liguri de faina, 2 linguri cacao un praf de copt. Se coc 2 blaturi in tava unsa s

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Foi: 5 oua
  • 5 linguri de zahar
  • 5 linguri de faina
  • un praf de copt
  • 2 linguri de cacao
  • Blat: 7 albuse
  • 12 linguri de zahar
  • 3 linguri de faina
  • Crema: 7 galbenuse
  • 1 cana zahar
  • 50 ml lapte
  • 1 pachet de unt
  • 2 banane frecate spuma
  • glazura

Mod de preparare

Foi: se bat 5 albuse cu 5 linguri de zahar, se adauga 5 galbenuse, 5 liguri de faina, 2 linguri cacao un praf de copt. Se coc 2 blaturi in tava unsa si tapetata.

Blat: 7 albuse se bat cu 12 lg de zahar si 3 linguri de faina. Se coace in tava unsa si tapetata.

Crema: 7 galbenuse, 1 cana de zahar, 50 ml lapte se fierb pe abur pana se ingroasa. Rece se amesteca cu un pachet de unt, si doua banane frecate spuma. Se pune o foaie, crema, blat, crema, foaie, glazura de ciocolata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci