Prăjitura cu cremă de brânză şi gem de caise este o prajitura delicioasa de casa pe care o puteti prepara oricand va este pofta de ceva dulce si bun.
Se separă ouăle. Albușurile se bat spumă, se adaugă zahărul în ploaie, gălbenușurile, zahărul vanilat și făina cernută. Se amestecă ușor, se întinde în tava tapetată cu hârtie pentru copt și se bagă în cuptor, la 120˚C.
Gălbenușurile se freacă cu zahărul și cu vanilia, se adaugă ricotta si crema de branza și se bate bine. Se lasă câteva minute la rece. Se scoate blatul, se însiropează și se acoperă cu un strat mai gros de cremă de brânză, unul de gem de caise și altul de cremă. Se lasă la rece.
Dupa ce a stat la rece 2 ore prajitura cu crema de branza si gem se serveste cu gem deasupra.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Catina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineCand au trecut habar nu am, dar ne-am trezit cu ditamai flacaul...La multi ani, Cristian ! Sa-ti fie viata presarata cu...
Desert tort Leone 22Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii