Se freaca mierea usor incalzita cu zaharul. Se adauga ouale, bicarbonatul amestecat cu zeama de lamiie si faina. Se framinta un aluat care se lasa 24
Se freaca mierea usor incalzita cu zaharul. Se adauga ouale, bicarbonatul amestecat cu zeama de lamiie si faina. Se framinta un aluat care se lasa 24 de ore sa creasca. Se imparte in cinci parti egale, din fiecare intinzindu-se cite o foaie subtire care se coace pe rind intr-o tava dreptunghiulara unsa cu putin ulei sau unt. Crema: se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga faina si cafeaua, se pune la foc amestecind neincetat pina cind compozitia incepe sa se ingroase. Se ia de la foc, se adauga untul si se freaca pina cind crema este aproape rece. Fiecare foaie se unge cu un strat de crema, se asaza una peste alta, se acopera cu un strat de crema si se taie in bucati patrate sau dreptunghiulare nu prea mari.
• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi
Guacamole• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacNegresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...
Negresa cu nuci si sos de cafeaBudinca de malai cu branza de vaci este o prajitura delicioasa si sanatoasa cu branza, potrivita pentru copii. Se prepara...
Budinca de malai cu branza de vaciTortul Dimplomat are avantajul de a fi o reteta de tort foarte versatila. Se prepara foarte usor si poate fi facut cu...
Tort Diplomat a la AdrianaSe bat ouale cu zaharul, pana can acesta se topeste de tot. Adaugam uleiul putin cate putin, iaurtul, sucul si coaja de...
Briose cu cacao• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacM-am inspirat de la Miha
Desert placinte cu nuca de cocos
Comentarii