Se freaca untul cu zaharul, se incorporeaza pe rand galbenusurile si apoi faina. Se framanta aluatul si se imparte in trei parti egale. Se intind trei
Se freaca untul cu zaharul, se incorporeaza pe rand galbenusurile si apoi faina. Se framanta aluatul si se imparte in trei parti egale. Se intind trei foi si se coc pe rand pe dosul unei tavi.
Intre timp se prepara crema. Se pune laptele la fiert impreuna cu zaharul si cafeaua. Se incorporeaza cacaua si faina si se amesteca. Se lasa la fiert, pana cand incepe sa se ingroase. Se lasa la racit si se adauga o lingura de rom. Se intinde o jumatate de crema pe o foaie, se asaza a doua foaie si se intinde restul de crema. Se pune deasupra ultima foaie si se tine la rece peste noapte. Se pudreaza cu zahar praf si se taie in romburi.
Alte prajituri recomandate
Prajitura cu prune
Prajitura cu visine
Tiramisu
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseO bunatate de prajitura,numa buna pentru vreme calda.
Prajitura cu capsuni si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii