Ouale si zaharul se freaca bine-bine, adaugam pe rand laptele pana obtinem o compozitie albicioasa si zaharul s-a dizolvat de tot. Puneti pe rand nuci
Ouale si zaharul se freaca bine-bine, adaugam pe rand laptele pana obtinem o compozitie albicioasa si zaharul s-a dizolvat de tot. Puneti pe rand nucile si faina in care am pus si bicarbonat. Adaugati zeama si coaja de la lamaie si amestecati ingredientele pentru omogenizare. Turnati compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina si coaceti blatul la foc potrivit.
Pentru crema frecati la bain-marie ouale cu zaharul si cand acesta se dizolva puneti nesul dizolvat in putina apa. Tineti crema la bain-marie pana cand devine sticloasa apoi lasati-o la racit. Frecati untul cu o lingura de lemn pana se elimina tot zerul si obtineti o compozitie spumoasa. Amestecam untul in crema rece pana se omogenizeaza. Turnati aceasta crema peste blatul rece si deasupra presarati nucile sfaramate si prajite intr-o tigaie uscata.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaBun aparatul asta, face mancare singur!
Macare de praz cu masline la slow cooker Crock-PotDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii