Se fierb:laptele, zaharul si faina toate la un loc amestecanduse continu la foc mic pana devine o budinca ,se lasa la racit. Dupa ce s-a racit crema s
Se fierb:laptele, zaharul si faina toate la un loc amestecanduse continu la foc mic pana devine o budinca ,se lasa la racit.
Dupa ce s-a racit crema se amesteca cu iaurtul de capsuni(sau de cirese ).
Separat intr-o tava se unge putin cu crema, dupa care se aseaza piscoturile unul langa altul, se insiropeaza piscoturile cu siropul de capsuni (dar nu foarte tare), dupa care se pune jumatate din crema(mai gros). Peste se aseaza iar un strat de piscoturi, se insiropeaza (putin) deasupara se agauga jumatatea de crema ramasa.
Se lasa in frigider o ora dupa care se serveste

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii