Pentru foi: Se freaca bine galbenusurile, cu laptele, uleiul, zaharul si bicarbonatul, apoi se adauga treptat faina. Se fac trei foi si se coc pe dos
Pentru foi:
Se freaca bine galbenusurile, cu laptele, uleiul, zaharul si bicarbonatul, apoi se adauga treptat faina. Se fac trei foi si se coc pe dosul tavii, tava fiind unsa in prealabil cu ulei.
Pentru crema:
Se ard intr-o cratita 3 linguri de zahar si se toarma 250 ml de lapte din cei 500. Intr-un castron se pun 6 linguri de zahar, cu cele 3 de faina si cu restul de lapte. Compozitia din castron se toarna peste caramelul din cratita si se adauga untul. Se lasa pe foc invartind continuu pana ce crema obtinuta se ingroasa.
Se ung cele 3 foi cu crema.
Se serveste a doua zi dupa ce s-a inmuiat.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii