Coacem 4 foi din amestecarea si prelucrarea ingredientelor pentru aluat. Pentru crema, fierbem o crema densa din pudra de budinca de vanilie si lapte,
Coacem 4 foi din amestecarea si prelucrarea ingredientelor pentru aluat. Pentru crema, fierbem o crema densa din pudra de budinca de vanilie si lapte, apoi adaugam o compozitie formata din unt si zahar pudra. Calim merele razuite in unt, adaugam zahar si scortisoara. Punem intre foi, alternativ, un strat de mere, apoi un strat de crema.
Se serveste presarata cu zahar pudra.
Alte retete prajituri recomandate
Prajitura cu capsuni
Prajitura cu caise
Prajitura cu visine

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii