Pentru a prepara aceasta reteta de prajitura cu diferite fructe sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, zahar, unt, oua, fructe diverse.
Se freaca spuma zaharul cu untul, adaugand treptat cate un ou, apoi faina si se amesteca bine. Se pune la copt intr-o forma rotunda de tort, la foc potrivit. Cand continutul din forma se albeste si creste putin, se trage incet la gura cuptorului si se aseaza pe intreaga suprafata a prajiturii fructe (sa nu fie verzi) diferite, chiar si struguri cu samburii scosi (iarna se pot inlocui cu fructe din dulceata). Se pune din nou la copt.
Cand este gata, se pune pe farfurie si se taie la fel ca tortul.
Alte retete recomandate:
Prajitura Padurea Neagra
Prajitura cu crema de vanilie
Prajitura Milch Schnitte
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii