Pentru a prepara aceasta reteta de prajitura cu diferite fructe sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, zahar, unt, oua, fructe diverse.
Se freaca spuma zaharul cu untul, adaugand treptat cate un ou, apoi faina si se amesteca bine. Se pune la copt intr-o forma rotunda de tort, la foc potrivit. Cand continutul din forma se albeste si creste putin, se trage incet la gura cuptorului si se aseaza pe intreaga suprafata a prajiturii fructe (sa nu fie verzi) diferite, chiar si struguri cu samburii scosi (iarna se pot inlocui cu fructe din dulceata). Se pune din nou la copt.
Cand este gata, se pune pe farfurie si se taie la fel ca tortul.
Alte retete recomandate:
Prajitura Padurea Neagra
Prajitura cu crema de vanilie
Prajitura Milch Schnitte
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii