1.Se rade dovleacul si impreuna cu zaharul se pun in tigaia cu ulei (4-5 linguri) si se calesc impreuna; 2.Se amesteca untul cu margarina, se adaug
1.Se rade dovleacul si impreuna cu zaharul se pun in tigaia cu ulei (4-5 linguri) si se calesc impreuna;
2.Se amesteca untul cu margarina, se adauga paharul de smantana, oul si faina. Se puna aluatul obtinut 5-10 minute la rece. Se imparte in 2 parti.
3.Se unge si tapeteaza tava ;
4.Se intinde fiecare foaie in asa fel incat sa aiba forma dreptunghiulara. Se pune pe fiecare bucata umplutura de dovleac putin racita si se ruleaza.
5.Se coace in cuptor preincalzit , la 180*C , timp de 20 minute.
6.Se scoate si se lasa putin la racit, apoi se pudreaza cu zahar praf.
Rece se taie felii mai groase. Alte retete recomandate:
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaAm multe albusuri stranse si am zis sa mai scap de ele, asa ca am facut o prajiturica, eu zic ca e o combinatie delicioasa,...
Desert prajitura cu nuca si caramelGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii