Prajitura cu dovleac

Prajitura cu dovleac este o prajitura simpla de casa, o prajitura potrivita toamna, atunci cand gasim dovleac placintar din belsug.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie
Prajitura cu dovleac

Ingrediente

  • - 4 oua
  • - 500 g piure de dovleac
  • - 300g miere
  • - 150 ml ulei
  • - 250g faina
  • - 1 plic praf copt
  • - 1 lamaie
  • - 1 lingurita sare

Mod de preparare

Amestecam ouale cu dovleacul, mierea de albine, uleiul si zeama de la 1 lamaie.
Separat se amesteca faina cu praful de copt si sarea.
Cele doua compozitii se amesteca. Turnam totul in tava tapetata cu hartie de copt si o introducem pentru 20-25 minute, in cuptorul incins, in prealabil, la 180 grade. Tava folosita de mine a avut dimensiunile 25x38 cm.


Datorită cronometrului pentru presetare de până la 24 de ore, eşti liberă să petreci timp cu cei dragi, în timp ce Multicooker găteşte pentru tine.Datorită valvei ajustabile pentru controlul presiunii, ingredientele îşi păstrează valorile nutritive.


Se serveste rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci