Galbenusele, zaharul, zaharul vanilat si sucul se freaca bine. Se adauga uleiul, apoi albusele spuma si faina + praful de copt. Compozitia obtinuta se
Galbenusele, zaharul, zaharul vanilat si sucul se freaca bine. Se adauga uleiul, apoi albusele spuma si faina + praful de copt. Compozitia obtinuta se pune in tava unsa si pudrata cu faina sau pregatita cu hartie de copt si se aranjeaza desupra fructele. Eu am pus prune. Se coace la foc potrivit 45-50 minute. Se incearca cu scobitoarea. Se lasa sa se racesca. Se pudreaza cu zahar si se taie felii.
Aici vedeti pregatirea prajiturii pas cu pas: http://www.culinar.ro/forum/viewtopic.php?t=8284
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradEste o ciorba foarte buna de facut iarna cand avem zeama de varza.
Ciorba de oase cu zeama de varzaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii