Este cea mai buna reteta noua din cartea mea peronala de bucate pe care am primit-o si incercata si pe care o adora fata mea.
Se amesteca faina cu untura si zaharul. Se adauga praful de copt, putina sare, oul si smantana,.
Se face o foaie care se intinde in tava. Foaia se unge cu gem de capsuni si se pune peste el bucati de visne fara samburi.
Se face foaia cu nuca din 6 oua, ce se bat separat albusurile cu zahar, se adauga galbenusurile, 3 linguri de faina si nuca macinata si se toarna peste blatul cu visine.
Se coace 35-40 minute. Crema Se fierbe cafeaua cu zaharul si faina si galbenusurile pana se ingroasa.
Cand se raceste se amesteca cu un pachet de margarina si se toarna peste prajitura. Deasupra se rade ciocolata.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii