Pentru prajitura cu foi de napolitana si rahat cele cinci albusuri se freaca bine cu 200 g zahar. Aceasta reteta de prajitura cu foi este foarte simplu de realizat si este delicioasa.
Pentru prajitura cu foi de napolitana si rahat cele cinci albusuri se freaca bine cu 200 g zahar. Amestecul se fierbe pe aburi . In compozitie se adauga un pachet de unt avand grija sa se puna treptat. Nuca tocata, raharul, ciocolata, galbenusurile batute bine se amesteca. Cele doua amestecuri se combina intr-un castron mare.
Intr-o tava, peste hartia de copt se pune o foaie de napolitana. Amestecul se pune peste foaie, iar la sfarsit deasupra se pune alta foaie de napolitana. Prajitura se lasa la cuptor 20-30 de minute.
Prajitura cu foi de napolitana si rahat se serveste calda.
Sursa acestei retete este blogul culinar Retetele Anei.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaNu am facut niciodata ardei umpluti cu carne de pui dar de data asta am zis ca o sa incerc si varianta asta pentru ca este...
Ardei umpluti cu carne de pui si ciuperciGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii