Pentru prajitura cu foi de napolitana si rahat cele cinci albusuri se freaca bine cu 200 g zahar. Aceasta reteta de prajitura cu foi este foarte simplu de realizat si este delicioasa.
Pentru prajitura cu foi de napolitana si rahat cele cinci albusuri se freaca bine cu 200 g zahar. Amestecul se fierbe pe aburi . In compozitie se adauga un pachet de unt avand grija sa se puna treptat. Nuca tocata, raharul, ciocolata, galbenusurile batute bine se amesteca. Cele doua amestecuri se combina intr-un castron mare.
Intr-o tava, peste hartia de copt se pune o foaie de napolitana. Amestecul se pune peste foaie, iar la sfarsit deasupra se pune alta foaie de napolitana. Prajitura se lasa la cuptor 20-30 de minute.
Prajitura cu foi de napolitana si rahat se serveste calda.
Sursa acestei retete este blogul culinar Retetele Anei.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineEste pentru prima data cand fac asa ceva si m-am grabit sa va recomand si voua,mai ales daca aveti copii;este atat de...
Gem de maceseIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii