Pentru prajitura cu foi de napolitana si rahat cele cinci albusuri se freaca bine cu 200 g zahar. Aceasta reteta de prajitura cu foi este foarte simplu de realizat si este delicioasa.
Pentru prajitura cu foi de napolitana si rahat cele cinci albusuri se freaca bine cu 200 g zahar. Amestecul se fierbe pe aburi . In compozitie se adauga un pachet de unt avand grija sa se puna treptat. Nuca tocata, raharul, ciocolata, galbenusurile batute bine se amesteca. Cele doua amestecuri se combina intr-un castron mare.
Intr-o tava, peste hartia de copt se pune o foaie de napolitana. Amestecul se pune peste foaie, iar la sfarsit deasupra se pune alta foaie de napolitana. Prajitura se lasa la cuptor 20-30 de minute.
Prajitura cu foi de napolitana si rahat se serveste calda.
Sursa acestei retete este blogul culinar Retetele Anei.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii