Prajitura cu foi si pandispan este o reteta de prajitura foarte simpla si gustoasa. Prima data trebuie pregatit pandispanul.
Prajitura cu foi si pandispan este o reteta de prajitura foarte simpla si gustoasa. La pandispan se separa ouale, se bat albusurile pana se fac spuma, se adauga apoi cele 6 linguri de zahar, se pune apoi cate un galbenus si se amesteca, iar in final uleiul si se incorporeaza cu faina.
Foile se prepara din ingredientele prezentate, se incorporeaza cu faina, se intind pe un fund de tava si se baga la cuptor aprox. 10-15 min.
La prepararea cremei se respecta ordinea: margarina se pune intr-o cratita la foc, apoi faina, zaharul, cacao si laptele.
Pentru realizarea prajiturii se aseaza, la final, astfel: foaie - crema - pandispan - crema - foaie - glazura.
Prajitura cu foi si pandispan se taie si se serveste rece.
• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi
Guacamole• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacNegresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...
Negresa cu nuci si sos de cafeaO prajitura de sezon delicioasa, mai ales pentru iubitorii cheesecake-ului.
Cheesecake cu capsuniO alta reteta de cornulete, cu un aluat tare bun si fraged. Se lucreaza foarte usor cu acest aluat si vi-l recomand cu mare...
Cornulete fragedeRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara
Ciorba de loboda cu omletaO placintica e mereu binevenita la masa omului, in orice moment al zilei...
Placinta cu branza si stafide
Comentarii