Zaharul cu ouale se bat bine pana se obtine o crema, la care se adauga margarina topita, smintina, zeama de lamiie, faina in ploaie si drojdia de ber
Zaharul cu ouale se bat bine pana se obtine o crema, la care se adauga margarina topita, smintina, zeama de lamiie, faina in ploaie si drojdia de bere inmuiata in putina smintina. Se omogenizeaza totul cu mixerul si se toarna intr-o forma unsa cu margarina si tapetata cu faina. Se coace la foc potrivit aproximativ 40 min, se rastoarna cu grija pe un platou, se taie in doua parti, se umple cu fructe confiate si dupa racire se orneaza cu frisca.
Alte retete recomandate
Nu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciGustoasa, hranitoare, simplu si rapid de facut: supa crema de dovleac. Ideala pentru serile rece de iarna, pentru o cina usoara.
Supa crema de dovleacCiorba de fasole in bol de paine este o metoda ingenioasa de a prezenta ciorba. Dar in esenta ciorba de fasole cu costita...
Ciorba de fasole in bol de paineEste una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...
Ciorba de perisoare din carne de puiUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniUn deliciu de prajitura, o aroma de toamna!!
Prajitura cu afine si lavandaCeva gustos si rapid,care te poate scoate din incurcatura cand pica musafirii pe nepusa masa....
Cosulete cu carneDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii