Prajitura cu frisca

Zaharul cu ouale se bat bine pana se obtine o crema, la care se adauga margarina topita, smintina, zeama de lamiie, faina in ploaie si drojdia de ber

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 225 gr. zahar
  • 2 oua
  • 80 gr
  • margarina topita
  • zeama de la o lamaie
  • 1 pahar smantana proaspata
  • 180 gr. faina
  • 10 gr. drojdie
  • 150 gr. frisca
  • 150 gr. fructe confiate

Mod de preparare

Zaharul cu ouale se bat bine pana se obtine o crema, la care se adauga margarina topita, smintina, zeama de lamiie, faina in ploaie si drojdia de bere inmuiata in putina smintina. Se omogenizeaza totul cu mixerul si se toarna intr-o forma unsa cu margarina si tapetata cu faina. Se coace la foc potrivit aproximativ 40 min, se rastoarna cu grija pe un platou, se taie in doua parti, se umple cu fructe confiate si dupa racire se orneaza cu frisca.

Alte retete recomandate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori