Se freaca margarina cu mierea, adaugati pe rand cele 5 galbenusuri si zaharul. Dupa ce amestecul s-a omogenizat, adaugati alternativ si treptat laptel
Se freaca margarina cu mierea, adaugati pe rand cele 5
galbenusuri si zaharul.
Dupa ce amestecul s-a omogenizat, adaugati alternativ si treptat laptele, faina si praful de copt, care s-a stins cu zeama de lamaie.
Se adauga albusurile batute spuma.
Amestecati prin rasturnare.
Se toarnea compozitia intr-o tava unsa si tapetata cu faina si coaceti-o la foc potrivit. Dupa ce s-a racit, taiati-o in patrate.
Pentru crema, puneti laptele la fiert impreuna cu zaharul si cacaoa.
Dupa ce a clocotit, luati vasul de pe foc si adaugati
margarina. In aceasta crema scufundati fiecare bucata de
prajitura, astfel incat mijlocul sa ramana galben si doar
suprafata sa fie trasa in crema.
Asezati fiecare bucata pe o farfurie, pe un strat de miez de cocos ras.
Se lasa prajiturile sa se raceasca si apoi se pune pe fiecare bucata frisca ornata frumos.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii