Se freaca margarina cu mierea, adaugati pe rand cele 5 galbenusuri si zaharul. Dupa ce amestecul s-a omogenizat, adaugati alternativ si treptat laptel
Se freaca margarina cu mierea, adaugati pe rand cele 5
galbenusuri si zaharul.
Dupa ce amestecul s-a omogenizat, adaugati alternativ si treptat laptele, faina si praful de copt, care s-a stins cu zeama de lamaie.
Se adauga albusurile batute spuma.
Amestecati prin rasturnare.
Se toarnea compozitia intr-o tava unsa si tapetata cu faina si coaceti-o la foc potrivit. Dupa ce s-a racit, taiati-o in patrate.
Pentru crema, puneti laptele la fiert impreuna cu zaharul si cacaoa.
Dupa ce a clocotit, luati vasul de pe foc si adaugati
margarina. In aceasta crema scufundati fiecare bucata de
prajitura, astfel incat mijlocul sa ramana galben si doar
suprafata sa fie trasa in crema.
Asezati fiecare bucata pe o farfurie, pe un strat de miez de cocos ras.
Se lasa prajiturile sa se raceasca si apoi se pune pe fiecare bucata frisca ornata frumos.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapteAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaOua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...
Aperitiv - Oua umplute cu avocadoPrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postPentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)chifle umplute cu branza si pulpe de pui ,este o reteta foarte delicioasa.
Chifle umplute (reteta video)Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii