Se tin stafidele in rom timp de o ora. Se pune laptele Ia fiert impreuna cu zaharul. Se adauga faina treptat si se amesteca in continuu, sa nu se form
Se tin stafidele in rom timp de o ora. Se pune laptele Ia fiert impreuna cu zaharul. Se adauga faina treptat si se amesteca in continuu, sa nu se formeze cocoloase. Se lasa la foc mic, sa fiarba, pana cand compozitia incepe sa se ingroase. Se mai tine cateva minute, apoi se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca. Se adauga zaharul vanilat, zeama de portocale si romul in care au fost tinute stafidele. Se maruntesc fructele confiate, se taie o jumatate de banana, doua rondele de ananas si un kiwi in bucatele si se adauga la crema, impreuna cu stafidele si 50 g zmeura. Se inmoaie piscoturile pe jumatate in lichior de cocos si se asaza pe fundul si pe peretii unui bol. Se toarna crema si se da cateva ore la rece. In momentul servirii, se scoate prajitura cu grija din bol si se asaza pe un platou. Partea de sus a prajiturii se acopera cu frisca st se orneaza cu restul de fructe taiate in cubulete.
Partea de sus a prajiturii se acopera cu frisca si se orneaza cu restul de fructe taiate in cubulete.
Alte retete prajituri recomandate
Prajitura caise
Prajitura cu visine
Prajitura cu prune
Am facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiAmbele bunici gospodine desavarsite, am avut de unde invata, mai intai mama, apoi eu. Un deliciu de reteta, mai ales daca...
Zacusca de ghebePui la tigaie cu rosii si usturoi este o reteta delicioasa si foarte usor de preparat. Pentru a pregati aceasta reteta cu...
Pui cu rosii si usturoi (ostropel)Se prepara foarte usor si este asa bunaaa....preferata mea :)
Ciorba cu coasta afumataNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseAceasta ciorba cred ca nu are nevoie de nici o prezentare, e atat de gustoasa si satioasa ca nici nu iti mai trebuie felul doi!
Ciorba de porc cu legumeIubim pestele, de aceea se gaseste destul de des, de cateva ori pa saptamana, in meniul familiei mele. Puteti urmari reteta...
Macrou cu legume la cuptor (reteta video)Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta simpla si delicioasa de batoane de mozzarella pane, crocante la exterior si cu branza topita la interior. Ingrediente,...
Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioase
Comentarii