Cutorul se incinge la 180. Albusurile se bat spuma tare , se adauga zaharul, se bate in continuare bine, se adauga galbenusurile pe rand, uleiul , fa
Cutorul se incinge la 180.
Albusurile se bat spuma tare , se adauga zaharul, se bate in continuare bine, se adauga galbenusurile pe rand, uleiul , faina si la final praful de copt stins cu otet (lamaie) si 1/2 lingurita esenta vanilie - optional.
Se toarna compozitia in tava unsa si tapetat cu faina, sau cu hartie de copt.
Pe deasupra se pun fructele ( caise, sau prune sau rabarbar, visine din compot merg de asemenea ) fiecare cat are - nu spatiu sau fara intre bucatele de fructe .
Se poate pudra sau nu cu zahar pudra.
Pofta buna!
Reteta Prajitura cu fructe propusa de Nasha pe forum culinar.ro
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEste un preparat gustos si satios!
Tagliatelle cu ciuperci in sos albPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii