Untul se amesteca cu 175 g zahar, coaja de lamiie. Se agauda pe rind ouale, amestecind bine dupa fiecare. Apoi se pune faina, nuca de cocos, praful de
Untul se amesteca cu 175 g zahar, coaja de lamiie. Se agauda pe rind ouale, amestecind bine dupa fiecare. Apoi se pune faina, nuca de cocos, praful de copt si lichiorul. Se toarna aluatul intr-o tava imbracata cu hirtie de copt. Se coace 30 min la 175 grade. Se lasa la racit. Se pune gelatina la inmuiat iar nectarinele se taie felii. Brinza de vaci se amesteca cu iaurtul, 75 g zahar, crema de whisky si gelatina dizolvata. Se da la rece pentru 30 min. Se bate frisca si se incorporeaza in crema. Crema se intinde pe blat si se presara fructele. Se da 2 ore la rece.
Se poate pudra cu putin zahar.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii