Se taie margarina bucatele si se amesteca cu faina. Se pune in amestec apa, cate putin, sarea si vanilia. Se framanta un aluat din ingredientele menti
Se taie margarina bucatele si se amesteca cu faina. Se pune in amestec apa, cate putin, sarea si vanilia. Se framanta un aluat din ingredientele mentionate, care se lasa 30 de minute la odihnit. Se intind din aluat trei foi de 5 mm grosime si se coace fiecare separat, pe dosul unei tavi tapetate, timp de 45 de minute. Cand s-au racit, foile se ung cu gem si se asaza una peste alta.
Se pudreaza prajitura cu zahar si se taie in romburi.
Alte retete recomandate:
Deliciu cu visine si beazea
Prajitura cu dulceata de capsuni
Prajitura cu gem de caise
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii