Se taie margarina bucatele si se amesteca cu faina. Se pune in amestec apa, cate putin, sarea si vanilia. Se framanta un aluat din ingredientele menti
Se taie margarina bucatele si se amesteca cu faina. Se pune in amestec apa, cate putin, sarea si vanilia. Se framanta un aluat din ingredientele mentionate, care se lasa 30 de minute la odihnit. Se intind din aluat trei foi de 5 mm grosime si se coace fiecare separat, pe dosul unei tavi tapetate, timp de 45 de minute. Cand s-au racit, foile se ung cu gem si se asaza una peste alta.
Se pudreaza prajitura cu zahar si se taie in romburi.
Alte retete recomandate:
Deliciu cu visine si beazea
Prajitura cu dulceata de capsuni
Prajitura cu gem de caise
• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi
Guacamole• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacNegresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...
Negresa cu nuci si sos de cafeaO prajitura de sezon delicioasa, mai ales pentru iubitorii cheesecake-ului.
Cheesecake cu capsuniO alta reteta de cornulete, cu un aluat tare bun si fraged. Se lucreaza foarte usor cu acest aluat si vi-l recomand cu mare...
Cornulete fragedeRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorRafinat, fin, fara coacere, usor si de sezon. Retete dietetice
Cheesecake cu zmeuraUn pic de inspiratie pentru acest tort a venit dupa ce am vazut tortul Mihaelei si apoi mi-a venit o idee, asa ca iata ce...
Desert tort de inghetata cu ciocolata si caramel
Comentarii