Prajitura cu gem se face usor si este foarte buna. Aveti nevoie de 3 oua, 3 linguri de zahar, 3 linguri de miere.
Pentru prajitura cu gem se amesteca bine, jumatate din compozitie se pune in tava tapetata cu unt si faina cat cuprinde compozitia ( un aluat potrivit ) peste care punem gemul sau dulceata, apoi cealalta jumatate de aluat si dam la copt.
La final, prajitura cu gem se pudreaza cu zahar si se serveste.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii