Prajitura cu gem si crema este o prajitura simpla si delicioas. Ingredientele pentru reteta sunt: faina, gem, nuca.
Prajitura cu gem si crema se prepara asa: intr-un castron punem galbenusul si il frecam cu zahar si praf de copt. Adaugam apa si uleiul, adaugam faina si albusul si batem spuma. Se unge o tava cu margarina sau unt, se pune coca si se da la cuptor. Pune deasupra blatului gem si dupa aceasta se intinde crema. Se acopera cu glazura de cacao.
Alte dulciuri recomandate
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii