Se bat ouale intregi, apoi se adauga zaharul si se bat bine. Se adauga iaurtul in care s-a dizolvat praful de copt, apoi uleiul si se bate. Ultima se
Se bat ouale intregi, apoi se adauga zaharul si se bat bine. Se adauga iaurtul in care s-a dizolvat praful de copt, apoi uleiul si se bate. Ultima se adauga faina, cu zaharul vanilat si romul, cat sa iasa un aluat mai gros ca cel de clatite. Se pune intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si deasupra se pune susanul sau stafidele, bucatele de rahat sau de fructe si se da la cuptor 45 de minute.
Se taie patratele mici si se serveste cu inghetata, sirop de ciocolata, glazura de ciocolata.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzMda, am încercat să îmbin, tradiționalul cu noul ;) Și a ieșit ceva tareee buunnn ;) Dacă zmeișorii au dta...
Mini tarte cu chisalita din prune
Comentarii