Se bat albusele spuma, se amesteca cu zaharul si cu restul ingredientelor si se pune la copt. Cand e gata se lasa la racit apoi se pune glazura peste
Se bat albusele spuma, se amesteca cu zaharul si cu restul ingredientelor si se pune la copt. Cand e gata se lasa la racit apoi se pune glazura peste prajitura.
Se topeste ciocolata, se ia putin in sprit iar restul se pune pe o hartie de copt iar cand se raceste se taie dreptunghiuri de ciocolata mici.
Cu ciocolata din sprit se trag linii drepte peste glazura alba iar apoi se adauga dreptunghiurile astfel incat sa ne iasa un pian

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii