Se spala lamaile si se da coaja pe razatoare. Se amesteca galbenusele cu ulei, coaja de lamiie, 100 g zahar, pina avem o masa cremoasa. Se adauga apoi
Se spala lamaile si se da coaja pe razatoare. Se amesteca galbenusele cu ulei, coaja de lamiie, 100 g zahar, pina avem o masa cremoasa. Se adauga apoi faina, praful de copt, grisul si albusele spuma tare. Se amesteca usor. Se tapeteaza o tava(20x25cm)cu hirtie si se toarna aluatul. Se coace 40 min. Se storc 2 lamii cu mina apoi se taie in 15 felii. Se fierb feliile cu sucul de lamiie, frunzulitele de menta, zaharul ramas, cuisoara si 4 linguri de apa, pina se dizolva zaharul. Se scoate prajitura de la cuptor, se inteapa in multe locuti cu o scobitoare. Se taie in 15 bucati, se toarna sucul si pe fiecare bucata se pune o felie de lamiie.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii