Amestecam untura, zaharul si galbenusurile, apoi adaugam faina, praf de copt, zahar vanilat si lapte cat cuprinde. Framantam, lasam sa stea 2 ore. For
Amestecam untura, zaharul si galbenusurile, apoi adaugam faina, praf de copt, zahar vanilat si lapte cat cuprinde. Framantam, lasam sa stea 2 ore. Formam bilute cat o nuca si le coacem la foc mediu. Dupa racire, le razuim pe partea inferioara cu cutitul. Amestecam ingredientele pentru crema si adaugam firmiturile obtinute, le umplem si le lipim 2 cate 2, le ungem cu aroma de migdale, le rulam in zahar si le decoram cu frunze verzi.
Alte retete dulciuri recomandate
Tarta cu fructe
Turta dulce
Prajitura alba ca zapada
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii