Piscot din 4 oua: amestecam albusurile cu apa si batem spuma, adaugam zaharul si galbenusurile, faina, macul si praful de copt. Fierbem budincile cu z
Piscot din 4 oua: amestecam albusurile cu apa si batem spuma, adaugam zaharul si galbenusurile, faina, macul si praful de copt. Fierbem budincile cu zaharul pudra in lapte. Dupa racire, amestecam margarina cu zaharul pudra, dupa gust, si o adaugam la crema fiarta. Pozitionam deasupra feliile de lamaie taiate subtiri si decojite si turnam jeleul de lamaie. Ordine: piscot, crema, felii de lamaie, jeleu.
Alte retete cu prajituri recomandate
Prajitura cu capsuni
Tort capsuni
Chec cu visine

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii