Partile uscate se amesteca: zaharul cu faina, malaiul, praful de copt, si scortisoara. Curmalele se taie marunt si se toarna peste ele lichiorul. Nuc
Partile uscate se amesteca: zaharul cu faina, malaiul, praful de copt, si scortisoara. Curmalele se taie marunt si se toarna peste ele lichiorul. Nucile pecan se toaca marunt. Se amesteca untul cu nucile, adaugam branza si laptele. In crema rezultata adaugam curmale cu tot cu lichiorul in care au stat si omogenizam.
Adaugam partile uscate si amestecam. Iese un aluat molcut, gras si usor de intins in tava unsa cu unt. Presaram zahar brun deasupra si coacem 1-1 1/4 ora in cuptorul preincalzit la 170 de grade Celsius.
Se taie cubulete. Sursa acestei retete este blogul culinar: furnicuta-boscodina.com
Alte retete recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii